Wat u aanlevert

Wat hebben we nodig?

Afbeeldingen

meer...
Met een naam die uniek is en duidelijk zegt wat er op de afbeelding te zien is. Afmetingen minimaal 72 dpi ( dots per inch).
Slider of kopafbeelding 1170px in breedte and 500px in hoogte (afhankelijk van het gekozen thema )Grote afbeelding ongeveer 800×600 px Kleine afbeelding ongeveer 200×150 px
Daar krijgt u hulp bij als dat nodig is.

Menu items hoofdmenu

meer...
Eventueel items voor een tweede menu voor in de sidebar  of de footer van de website, niet voor een eenvoudige website!

Teksten

meer...
Zonder opmaak. Daarbij aangeven welke tekst onder welk menu item moet komen. In de teksten aangeven welke afbeelding erbij geplaatst moet worden. Daarom is een duidelijke naam belangrijk.

Logo 

meer...
( png bestand)
Heeft u geen logo, ook daar kan advies over gegeven worden.

Links

meer...
Die u in de footer of in de sidebar geplaatst wilt hebben. Aanleveren: werkende links en de tekst waarmee u naar die links wilt verwijzen.

Adres en andere contactgegevens

Domeinregistratie en kiezen provider

Wij maken alléén websites met WordPress. Eventueel is het nodig om uw al geregistreerde domeinnaam naar een provider te verhuizen die WordPress ondersteunt. Daar kunnen we bij helpen. Heeft u nog geen domeinnaam en/ of provider, kies er dan een uit in overleg met ons. Wilt u dat liever helemaal zelf doen, kies dan een WordPress hosting bedrijf dat WordPress ondersteunt.

Houd er bij het kiezen van afbeeldingen rekening mee dat er op veel makkelijk te downloaden foto’s auteursrecht zit. Lees daar meer over…